Embassy Services Pasfotoservice

De pasfoto’s die benodigd zijn voor een visumaanvraag moeten voldoen aan specifieke eisen voor de grootte, de kleur van de achtergrond en het papier waarop de foto is afgedrukt. Het standaardformaat is 45mm hoog x 35mm breed. De foto moet recent en goedgelijkend zijn en uw hele hoofd tonen met het gezicht naar voren gericht. Wilt u digitale pasfoto's aanleveren let er dan op deze voldoen aan de standaarden voor paspoortfoto’s (kleur, effen achtergrond) en zijn afgedrukt op fotopapier.
Bepaalde landen stellen afwijkende eisen voor pasfoto's, zoals Saoedi-Arabië en India. Ook kunnen er aanvullende eisen gelden voor bijvoorbeeld hoofdbedekking, of het (niet) tonen van oren, hals. Ook het aantal benodigde foto's verschilt per land. Bezoek de visa-sectie op onze website om de specifieke eisen voor het land van uw bestemming te bekijken.

 

Digitale fotoservice

Heeft u geen tijd om pasfoto's te laten maken? Of heeft u een foto maar voldoet deze niet aan de eisen van de ambassade? Geen probleem, voortaan kunt u de pasfoto's door Embassy Services laten verzorgen voor een tarief van € 19,50 ex BTW. Dit bedrag geldt voor het totale aantal foto's dat voor de aanvraag nodig is. Embassy Services beschikt over speciale apparatuur om de foto in uw biometrische paspoort te reproduceren tot een officiële paspoortfoto*. Embassy Services maakt het u graag gemakkelijk.

*Foto's voor India en Rusland kunnen we niet reproduceren vanaf het paspoort, wel kunnen we bestaande pasfoto’s of een scan daarvan vergroten.

Pasfotohokje op Embassy Services-kantoor in Den Haag

Bent u in de gelegenheid persoonlijk op ons kantoor in Den Haag te komen? Dan kunt u gebruik maken van het pasfotohokje, waarvan de foto's voldoen aan de eisen die gesteld worden aan officiële pasfoto's (formaat 35 x 45 mm). De automaat kunt u ook instellen op het formaat dat de ambassade van India vereist (50 x 50 mm).
De kosten voor vier pasfoto's in kleur zijn € 10. U kunt munten voor het apparaat gebruiken, of biljetten van vijf of tien euro.
Van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur kunt u terecht op ons kantoor in Den Haag op de Bezuidenhoutseweg 27-29, 2594 AC Den Haag. De volledige contactgegevens en de routebeschrijving vindt u hier.

Kies voor Embassy Services

Snel. Embassy Services biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van Embassy Services helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. Embassy Services waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Gaat u naar Australië?

Vraag in enkele seconden uw elektronisch visum voor Australië online aan.

Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden na de uitgiftedatum.

Meer informatie