Premium Service: Zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is

De Premium Service van Embassy Services biedt ons hoogste niveau van ondersteuning gedurende het visumaanvraagproces, met kwaliteitscontroles na elke stap om u te helpen uw visumaanvraag in één keer correct te krijgen. Onze uitgebreide diensten, specifiek afgestemd op uw individuele behoeften, bieden ultiem gemak. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat de wereldleider in het navigeren van complexe visum- en reisdocumentveresten voor uw visumbehoeften zorgt.

Premium Service Is

Gepersonaliseerd

Ervaren professionals bieden toegewijde ondersteuning.

Naadloos

Wij regelen elk detail van de aanvraag en de documentvoorbereiding, waardoor de last van u wordt weggenomen.

Efficiënt

Deskundige beoordeling bij elke stap om ervoor te zorgen dat u het meteen goed doet.

Digitale Foto Service

De Embassy Services Digitale Foto Service is een perfecte manier om een digitale foto aan uw visumaanvraag toe te voegen. Upload uw foto en onze Digitale Foto Service experts zullen ervoor zorgen dat uw foto voldoet aan de voorwaarden voor uw visumaanvraag, voordat deze wordt afgedrukt en naar de ambassade wordt verstuurd.

Meer informatie

Visum quick check

Bent u houder van een Nederlands paspoort? Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming.

Alle landen bekijken

Visum Pre-Check

Laat uw visumaanvraag vooraf nakijken met de Pre-Check en bespaar tijd.  E-mail ons uw gescande aanvraag en alle benodigde documenten. Onze visumexperts controleren uw aanvraag. Binnen 3 uur krijgt u antwoord met gedetailleerde informatie over eventueel aanvullende benodigdheden.

Meer informatie