Touroperators

Embassy Services helpt touroperators met een effectief en gestroomlijnd proces om visa en legalisaties aan te vragen voor hun klanten. Hierdoor kunnen zij vertrouwen op een eenduidige, foutloze verwerking van visumaanvragen.

Embassy Services biedt touroperators de mogelijkheid om grote aantallen visa in één keer te verwerken. Embassy Services helpt grote touroperators zich ervan te vergewissen dat al hun klanten zijn voorbereid op de reis, door de reizigers te informeren over de vereisten van toegang tot alle landen die zij op hun reis bezoeken. Embassy Services zorgt snel en veilig voor de juiste visa, zodat groepen van elke grootte hun reisdocumenten op tijd voor vertrek geregeld hebben.

Embassy Services’s dienstverlening voor touroperators:

  1. Embassy Services visumaanvraagpakketten.  Embassy Services ontwikkelt en verspreidt landspecifieke Embassy Services visumaanvraagpakketten voor touroperators. Hiermee kunnen ze hun klanten informeren over de vereisten voor toegang die gelden voor ieder land dat ze van plan zijn te bezoeken. Reizigers die een ander land willen bezoeken, zijn vaak niet bekend met de vereisten voor een visumaanvraag en de bijbehorende procedures. Het Embassy Services visumaanvraagpakket bevat een simpel stappenplan dat ze kunnen volgen om een visum aan te vragen. Dit is een efficiënte methode om reizigers te informeren over de vereisten voor een visum. Het Embassy Services visumaanvraagpakket bevat alle visumaanvraagformulieren, vereisten, doorlooptijden en andere handige informatie, specifiek voor de reisbestemming.

     

    Een Embassy Services visumaanvraagpakket kan worden aangepast en uitgebreid zodat het de informatie bevat voor alle landen op de reisroute. Embassy Services kan het dossier ook voorzien van uw touroperator logo, wat een extra mogelijkheid tot merkpromotie oplevert.  Touroperators die gebruik maken van het Embassy Services visumaanvraagpakket profiteren van scherpe tarieven. Op verzoek werkt Embassy Services ook met commissies. Andere opties voor betaalconstructies  omvatten het verrekenen van de visumkosten in de totale reissom, en het aanbieden van de visumaanvraag als onderdeel van de complete dienstverlening of als deelbetaling door de touroperator. Touroperators kunnen deze dienst aan klanten verkopen om hun commissie te maximaliseren en om ervoor te zorgen dat alle reizigers op tijd voor de vertrekdatum over de benodigde papieren beschikken.

  2. Service buiten kantooruren.  Embassy Services is de enige visumdienst in Nederland die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Bij Embassy Services is ook ‘s nachts de telefoon bemand voor last-minute visumaanvragen of noodgevallen. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.

  3. Meet & Greet Luchthaven.  Embassy Services helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met onze Meet & Greet dienstverlening.  Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.

  4. Eigen database.  Klanten van Embassy Services krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. Embassy Services voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.

  5. Binnen een werkdag.  Embassy Services kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.

  6. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  Embassy Services verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van Embassy Services?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken. De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-315 02 75.

Graag van dienst

Het wereldwijde Embassy Services team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Embassy Services.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse Embassy Services-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie