VS ESTA

Gegevens reiziger

Belangrijke mededeling

U wordt verzocht om het volgende formulier in te vullen. Vanwege de recente veranderingen in de elektronische interface van het Amerikaanse ESTA systeem kan het enkele minuten duren voordat het indienen van uw ESTA aanvraag wordt bevestigd. U ontvangt bericht over de status van uw aanvraag.

Let op: naar aanleiding van een recente wijziging van de Terrorist Travel Prevention Act, kunnen de volgende categorieën reizigers niet langer reizen naar de Verenigde Staten onder het Visa Waiver Program (VWP).

  • Staatsburgers van VWP-landen die sinds 1 maart 2011 in Iran, Irak, Jemen, Libië, Noord-Korea, Syrië, Somalië of Soedan zijn geweest (met beperkte uitzonderingen).
  • Staatsburgers van VWP-landen met een dubbele nationaliteit waarvan één de Iraanse, Iraakse, Libisch, Noord-Korea, Somalië, Syrische, Soedanese of Jemen is.
  • Staatsburgers van VWP landen in het bezit van een paspoort zonder biometrische chip die op of vanaf 1 april 2016 een ESTA aanvragen en naar de VS reizen.

Als u onder één van bovenstaande categorieën valt dan kunt u geen ESTA aanvraag indienen. Embassy Services kan bemiddelen in het verkrijgen van een origineel visum.

Belangrijke informatie voor het beantwoorden van de vragen:

  • Vul alleen de eerste voornaam van de reiziger in
  • Vul alleen de meisjesnaam/geboorte naam in bij achternaam (getrouwde naam is niet toegestaan m.u.v. Duitse paspoorthouders)
  • In een paspoortnummer wordt nooit de letter ‘O’ gebruikt, dit is altijd het cijfer ‘0’

Het tarief dat Embassy Services berekent voor een ESTA is inclusief consulaire kosten, bemiddelingskosten en BTW. Er geldt een credit card toeslag van 3.5% en een toeslag van 2.5% over de consulaire kosten.


   
Voer uw voornaam in zoals deze vermeld wordt in uw paspoort. Als u ook een tweede voornaam heeft en deze wordt in het voornaamveld van uw paspoort weergegeven, dan moet u deze hier ook vermelden.


Landencode telefoon:

Telefoonnummer:
Landencode telefoon:

Telefoonnummer:

Paspoortgegevens


Contactpersoon voor noodgevallen binnen of buiten de VS

Landencode telefoon
Telefoonnummer

Sociale Media gegevens

Reisdetails

   
   

Details werkgever

   Verder
wait_for_esta_submission