De Informed Traveler geeft je de nodige inzichten om veilig en goed geadviseerd op reis te gaan

Reis met de informatie die u echt nodig heeft. Wij zullen uw gehele reis bekijken. Wij zullen u de meest actuele informatie geven die nodig is aangaande de inreisvereisten van uw bestemming, gezondheidsvoorschriften, quarantaine protocollen en alle andere zaken die u mag verwachten bij aankomst. De Informed Traveler geeft u de cruciale informatie die elke reiziger nodig heeft.

Lees meer
U heeft nu meer dan ooit de meest recente en actuele informatie nodig om veilig en vertrouwd op reis te gaan. De Informed Traveler levert u de laatste globale informatie tijdens elke etappe van uw reis; van inreisvereisten tot gezondheidsvoorschriften; van transferinformatie, tot aan wat u dient te weten om weer veilig thuis te komen; van quarantaine protocollen tot aan wat u kunt verwachten wanneer u aankomt op uw bestemming. De Informed Traveler omvat:
  • Een volledige beoordeling van uw reisschema om er zeker van te zijn dat uw reis aan de huidige regels voldoet met bijzondere aandacht aan de inreisvereisten voor uw bestemming en een analyse van uw transit punten. We houden in het advies rekening met uw eerdere reizen en gezondheidsgeschiedenis en laten u weten wat u kunt verwachten bij thuiskomst.
  • 48 uur voor uw vertrek ontvangt u een e-mail met de laatste informatie aangaande elke bestemming tijdens uw reis, een must wanneer reis regulaties constant veranderen

'De Informed Traveler biedt u alle informatie die belangrijk is om te reizen tijdens deze pandemie. Weten wat je kan verwachten voordat een reis begint maakt het reizen in deze uitdagende tijd een stuk makkelijker'– Sandi Woznitski, Sr. Vice President, CIBT