2011 Travel Weekly Magellan Awards

Over de Travel Weekly Magellan Awards

Met hun kennis van de reisindustrie is Travel Weekly trots om te mededelen dat de Travel Weekly Magellan Awards for Online Travel Services-Trip Planning naar CIBT gaat voor de Visumwidget. Van design tot marketing tot dienstverlening, de Travel Weekly Magellan Awards eert de beste in de reisindustrie en de professionals die dit mede mogelijk maken. Winnaars zijn te lezen in de oktoberuitgave van Travel Weekly waarin een artikel staat en de winnaars worden uitgelicht. Alle winnaars krijgen een op maat gemaakte trofee om hun prestatie te eren.

Met de Travel Weekly Magellan Awards worden verschillende segmenten van de reisindustrie geëert, zoals hotels en resorts, reisbestemmingen, cruiserederijen, onlinereisdiensten, vluchtvaartmaatschappijen en vliegvelden, reisbureaus, toeroperators en autoverhuurbedrijven. De Magellan is de award om te winnen voor ieder bedrijf in de reisindustrie.

Over Travel Weekly

Travel Weekly en TravelWeekly.com zijn de belangrijkste B2B nieuwsbronnen over de reisindustrie. Via een multimediaportfolio van producten leveren Travel Weekly en TravelWeekly.com het laatste nieuws, analyses en onderzoek die iedereen die werkzaam is in de reisindustrie nodig heeft om succesvol te zijn.

In een snel veranderde en competatieve industrie geven Travel Weekly en TravelWeekly.com professionals in de reisindustrie een beeld van ieder aspect van de wereldwijde reismarkt, inclusief luchtvaart, autoverhuur, cruises, bestemmingen, hotel en toeroperators. Daarnaast geven ze ook informatie over technologische, econonomische en bestuurlijke veranderingen die belangrijk zijn in de reisindustrie. Door hun leidinggevende positie en samenwerking met vele bedrijven in de industrie is Travel Weekly toonaangevend in de reisindustrie.