Bedrijfsoverzicht

CIBT is een toonaangevende provider van wereldwijde visum- en immigratiediensten. Met een netwerk van kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Oceanië bieden wij ongeëvenaarde, wereldwijde oplossingen aan voor reizen van korte duur die ook naadloos aansluiten bij onze immigratiediensten bestemd voor reizen van lange duur. Onze globale consistentie, het naleven van beleid op een wereldwijd niveau en onze bekroonde technologie zijn de drijfveren achter CIBT´s vermogen om onze klanten te helpen met veilige en compliant immigratie- en mobiliteitsprogramma´s. Wij zijn in de unieke positie om wereldwijd zowel korte als lange termijn visum- en immigratieoplossingen aan te bieden.

Meer informatie over ons bedrijf

Onze missie

Het op deskundige wijze navigeren van complexe visum- en immigratiewetgeving om mensen in staat te stellen om overal ter wereld te reizen, te werken en te wonen.

Onze belofte aan u

Door onze grondige kennis, wereldwijde expertise én met een unieke focus op het behalen van resultaten, zullen wij ons te allen tijde inzetten om een uitstekende service te verlenen aan onze klanten.

Onze Waardens

  • Expertise. Wij zetten onze kennis en ervaring in om onze klanten innovatieve oplossingen te bieden.
  • Uitmuntende dienstverlening. Het is onze passie om onze klanten te allen tijde optimaal van dienst te kunnen zijn.
  • Teamwerk. Wij zetten ons wereldwijd in om door goede samenwerking maximale klanttevredenheid te realiseren.
  • Integriteit. Wij beschermen de belangen, gegevens en reputatie van onze klanten door middel van een sterke ethische cultuur en strenge complianceprogramma’s.
  • Wereldwijde diversiteit. Wij omarmen de diversiteit van onze wereldwijde organisatie om op die manier een unieke cultuur te creeëren ten gunste van onze klanten en onze werknemers.

Kies voor Embassy Services

Snel. Embassy Services biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van Embassy Services helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. Embassy Services waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Verhalen van klanten

Een voetbalteam uit de eredivisie had weinig tijd om visa te regelen voor zijn spelers voor een demonstratiewedstrijd in Rusland. De spelers verbleven echter in het buitenland voor een korte vakantie.


Meer informatie