VS Paspoort

Wilt u uw Amerikaanse paspoort verlengen?
Als u houder bent van een paspoort uit de Verenigde Staten, ouder bent dan 18 jaar en in Nederland verblijft, kan Embassy Services u helpen mits u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U vraagt niet om aanpassing van de gegevens in uw paspoort, afgezien van een naamswijziging door huwelijk of scheiding
  • U was 16 jaar of ouder toen uw meest recente paspoort werd uitgegeven
  • Uw meest recente paspoort is minder dan 15 jaar geleden uitgegeven
  • Uw meest recente paspoort kende geen beperkingen en was de volle tien jaar geldig
  • U bent in staat uw huidige paspoort mee te sturen met deze aanvraag


 

Om uw Amerikaanse paspoort te verlengen, heeft u het volgende nodig:

  1. Ingevuld paspoortaanvraagformulier.  Vul het paspoortaanvraagformulier DS-82 in, onderteken het en stuur het op naar Embassy Services.
  2. Uw huidige paspoort van de Verenigde Staten.  U dient een geldig paspoort van de Verenigde Staten in te leveren.  Het paspoort moet in goede conditie verkeren. Is uw paspoort gescheurd of beschadigd, dan dient u de aanvraag persoonlijk in te dienen. Uw paspoort mag niet meer dan twee keer eerder zijn aangevuld met extra pagina’s.
  3. Twee pasfoto’s.  Voor de paspoortaanvraag moet u twee identieke kleurenfoto’s meesturen van de aanvrager. Deze foto’s mogen niet meer dan één maand oud zijn. De pasfoto’s moeten aan de volgende vereisten voldoen: Formaat 2 inch bij 2 inch (5,08 centimeter bij 5,08 centimeter), exclusief rand, het volledige hoofd dient zichtbaar te zijn, van de kruin tot en met de kin. Het hoofd moet tussen 1 inch en 1-3/8 inch groot op de foto staan (25 - 35 mm), de pasfoto moet een witte achtergrond hebben, het hoofd moet in het midden van de foto staan en recht naar voren kijken, geen buitenissige kleding, zonder hoofddeksel of donkere bril, tenzij de aanvrager een getekende verklaring overlegt dat het hoofddeksel dagelijks wordt gedragen voor religieuze doeleinden, of een getekende doktersverklaring overlegt dat het gefotografeerde voorwerp dagelijks wordt gebruikt om medische redenen.
  4. Embassy Services bestelformulier.  Vul een origineel exemplaar in van het Embassy Services-bestelformulier. Controleer het ingevulde formulier op de volgende punten: Is het ondertekend? Zijn alle vragen ingevuld en beantwoord? Klopt uw e-mailadres, zodat we u statusupdates kunnen sturen van uw aanvraag? Zijn de betalingsgegevens correct ingevuld?

 Hebt u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via e-mail [email protected] of bel 070 - 315 02 06.

Kies voor Embassy Services

Snel. Embassy Services biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van Embassy Services helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. Embassy Services waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde Embassy Services team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Embassy Services.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse Embassy Services-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie