Overheid

Embassy Services biedt gespecialiseerde oplossingen en informatie voor de unieke reisbehoeften van medewerkers van de overheid. Embassy Services kan visa en legalisaties verzorgen voor diplomatieke doeleinden voor functionarissen uit alle landen ter wereld. Embassy Services verzorgt legalisaties voor overheidsmedewerkers en visa naar vrijwel elk land. Embassy Services onderhoudt nauwe betrekkingen met ambassades van verreweg de meeste landen. Daardoor heeft Embassy Services een snelle, makkelijke en veilige dienstverlening die klanten ervan verzekert dat alle aanvragen en diplomatieke vereisten op tijd voor vertrek zijn geregeld.

Embassy Services’s dienstverlening voor overheidsmedewerkers:

  1. Service buiten kantooruren.  Embassy Services is de enige visumdienst in Nederland die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Bij Embassy Services is ook ‘s nachts de telefoon bemand voor last-minute visumaanvragen of noodgevallen. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.
  2. Meet & Greet Luchthaven.  Embassy Services helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met onze Meet & Greet dienstverlening.  Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.
  3. Eigen database.  Klanten van Embassy Services krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. Embassy Services voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.
  4. Binnen een werkdag.  Embassy Services kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.
  5. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  Embassy Services verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van Embassy Services?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken. De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-315 02 75.

Graag van dienst

Het wereldwijde Embassy Services team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Embassy Services.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse Embassy Services-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie