Verzendopties

Embassy Services gegarandeerde 2-daagse aflevering

Embassy Services postbezorging is de nieuwste verzendmethode die we aanbieden. Met deze verzendmethode zijn we in staat om een gegarandeerde aflevering binnen 2 werkdagen te bieden, vanaf de dag dat uw documenten zijn teruggekomen van betrokken instanties. Via deze verzendwijze zorgen we ervoor dat uw documenten op tijd en veilig op het door u aangegeven adres op de door u gewenste wijze worden afgegeven of bezorgd. Zo worden de documenten in de brievenbus gedeponeerd mocht onverhoopt niemand aanwezig zijn, zodat u ze toch op tijd in uw bezit heeft, tenzij u ons uitdrukkelijk aangeeft dit niet te willen.

Koerier de volgende dag

U kunt kiezen voor aflevering per koerier de volgende dag (overnight courier). Uw documenten zullen afgeleverd worden voor 17.00 uur op de werkdag ná het ophalen van uw documenten bij de ambassade. Aflevering vóór 12.00 uur is ook mogelijk, hiervoor geldt een meerprijs.  Deze prijzen gelden voor afleveringen binnen Nederland. Voor afleveringen in Zeeuws-Vlaanderen en op de Waddeneilanden geldt eveneens een hoger tarief. De kosten vindt u op onze tarievenpagina.

Koerier dezelfde dag

Kiest u voor Koerier dezelfde dag, dan worden uw documenten bezorgd op de dag dat wij deze ophalen bij de ambassade. Een uitstekende optie wanneer spoed vereist is. De kosten voor aflevering per koerier op dezelfde dag zijn gebaseerd op een kilometerprijs. Houdt u er rekening mee dat deze flink kunnen oplopen, zeker als het afleveradres in Groningen of Limburg is.

Aviapartnersbalie Schiphol

Vertrekt u al snel en kunt u niet wachten op de postbode? Embassy Services werkt samen met de Aviapartnersbalie op luchthaven Schiphol. U kunt daar uw paspoort en visum ophalen vóór uw vlucht. Het paspoort ligt klaar op uw naam. Laat u het paspoort door iemand anders ophalen, dan moet dit van te voren aan ons gemeld zijn. De Aviapartnersbalie is dagelijks geopend van 05.00 uur tot 21.00 uur en is te vinden in vertrekhal 1 tegenover incheckbalie 4-5. Embassy Services zorgt voor een snelle afhandeling van uw visumaanvraag. Uw documenten liggen op tijd klaar voor uw reis.

Internationale koerier

Voor aflevering van documenten in het buitenland maken wij voornamelijk gebruik van de internationale koeriersdienst TNT Express. Hiervoor geldt een variabele prijs die afhankelijk is van de bestemming. Voor een prijsopgave voor deze service verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Ophalen op kantoor

U kunt zelf uw documenten komen ophalen op onze kantoren in Den Haag en Amsterdam. De balie in Den Haag is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur. 

Aanvullende diensten

Embassy Services Ophaaldienst

Wilt u er zeker van zijn dat uw visumaanvraag zo snel mogelijk bij de ambassade is? Gebruik dan de Embassy Services Ophaaldienst. Onze professionele koeriers halen uw documenten op in Nederland*. Door gebruik te maken van onze snelle, eenvoudige ophaaldienst kunnen wij uw aanvraag de volgende werkdag in behandeling nemen. Vraagt u de ophaaldienst aan voor 11.45 uur, dan worden uw documenten voor 17.00 uur opgehaald. Is het later dan 11.45 uur, dan worden de documenten de volgende werkdag bij u opgehaald.
*Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden geldt een hoger tarief en zal de koerier een werkdag van te voren besteld moeten worden, neem contact op met Embassy Services voor meer informatie.

Service buiten kantooruren

Embassy Services is de enige visumverwerker in Nederland die aanvragen ook buiten kantooruren accepteert en verwerkt. Een medewerker van Embassy Services staat klaar om klanten buiten kantooruren te helpen met hun last-minute of spoedeisende visumaanvraag. Op afspraak kunt u uw aanvraagpakket buiten kantooruren bij ons (laten) bezorgen. De service buiten kantooruren van Embassy Services garandeert dat uw aanvraag direct in behandeling wordt genomen, en de eerstvolgende werkdag wordt ingediend bij de ambassade of consulaat.

Aanvragen binnen een dag

Reist u last-minute en hebt u per direct een visum nodig? Embassy Services kan u helpen met een visumaanvraag binnen een dag. Embassy Services is in staat uw visumaanvraag te verwerken en bij u terug te krijgen binnen een werkdag. Meestal bedraagt de verwerkingstijd meerdere dagen maar sommige landen kunnen binnen 24 uur een visum uitgeven.

Embassy Services biedt visumverwerking op dezelfde dag voor reizigers met grote haast voor de volgende landen:
Bangladesh (bij aanwezigheid consul)
Wit Rusland (Belarus)
Ghana
Jordanië
Kenia
Tanzania (bij vertrek binnen 72 uur)
Vietnam
Bangladesh

Ophaaldienst

Heeft uw aanvraag spoed.  Een koerier van Embassy Services haalt uw documenten op in Nederland. Onze snelle service garandeert dat uw visumaanvraag zo spoedig mogelijk bij de ambassade ligt.

Bel 070 - 315 02 06 om een afhaalafspraak te maken.

Meer informatie

Gaat u naar Australië?

Vraag in enkele seconden uw elektronisch visum voor Australië online aan.

Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden na de uitgiftedatum.

Meer informatie

Kies voor Embassy Services

Snel. Embassy Services biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van Embassy Services helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. Embassy Services waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.