Digitaal toevoegen van formulieren en documenten

Embassy Services is marktleider in het verzorgen van reisdocumenten en beschermt uw privacygevoelige informatie.

We bieden u een makkelijke en goed beveiligde manier om uw vertrouwelijke informatie digitaal naar ons te versturen. Voer de hieronder gevraagde gegevens in (gemarkeerd met een *) en selecteer vervolgens de bestanden die u wilt toevoegen. Nadat u alle gewenste bestanden hebt toegevoegd klikt u op de knop ’Toevoegen en verzenden'. U kunt tot 8 bestanden tegelijkertijd uploaden. PDF-bestanden mogen niet groter zijn dan 5 MB en JPG-bestanden niet groter dan 15 MB. De totale grootte van de toegevoegde bestanden mag niet groter zijn dan 50 MB.

Onze specialisten kijken alles na en nemen contact met u op als er iets mist of niet compleet is.

Het kan zijn dat we documenten naar u terugsturen. Dat doen we via een speciaal beveiligd bestand. U heeft een wachtwoord nodig om deze bestanden te openen.

Gelieve daarom uw paspoortnummer (bestaande uit letters en cijfers) voor uzelf te noteren. Dit wordt namelijk uw wachtwoord voor het openen van uw documenten.

Heeft u vragen of wilt u assistentie bij één van bovenstaande zaken? Neem dan contact met ons op via 070 - 315 02 06 of per e-mail [email protected]


Bestanden toegevoegd