Visum voor Australië nodig?

Als u naar Australië wilt reizen, moet u online een Australische ETA (Electronic Travel Authority) aanvragen. Deze wordt niet in het paspoort geplaatst. Het online formulier is eenvoudig in te vullen en u krijgt onmiddellijk bericht over de status van uw aanvraag voor een Australische ETA. 

ETA aanvragen

Houders van een paspoort van de onderstaande landen kunnen een ETA aanvragen voor Australië.

Andorra

Duitsland

IJsland

Maleisië

Oostenrijk

Vaticaan

België

Finland

Italië

Malta

Portugal

Verenigd Koninkrijk

Brunei

Frankrijk

Japan

Monaco

San Marino

Verenigde Staten

Canada

Griekenland

Liechtenstein

Nederland

Singapore

Zuid-Korea

Denemarken

Hong Kong

Luxemburg

Noorwegen

Spanje

Zweden

Ierland

Taiwan

Zwitserland

  1. Niet vanuit een begunstigd land?
    U kunt zich aanmelden voor een traditionele visum als je niet van een in aanmerking komende land.

    Nu aanvragen

U kunt een zakelijk visum of een toeristenvisum (ETA) aanvragen voor Australië

De ETA (Electronic Travel Authority) subclass 601 is bestemd voor personen die tijdelijk naar Australië willen reizen voor vakantie of beperkte zakelijke doeleinden.

Toeristische ETA – De ETA voor toeristen heeft alleen betrekking op vakantiereizen.Een toeristen-ETA is 1 jaar geldig (of totdat uw paspoort is verlopen) voor meerdere reizen naar Australië. Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Zakelijke ETA – De ETA voor kort zakelijk verkeer geldt alleen voor beperkte zakelijke doeleinden.Een zakelijke ETA kan worden gebruikt voor meerdere zakelijke reizen en is 1 jaar geldig (of totdat uw paspoort is verlopen). Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Indien u naar Australië wilt reizen voor het verrichten van tijdelijk, eenmalig, gespecialiseerd werk, dan dient u van te voren een short stay acitivity subclass 400 visum aan te vragen. CIBTvisas kan u hierbij assisteren.

Doe uw aanvraag 

Waarom aanvragen via Embassy Services?

De snelste en eenvoudigste manier om een ETA te verkrijgen

  • Meteen goedgekeurd. Vraag uw ETA online aan en krijg direct goedkeuring.
  • 24/7 beschikbaar.  24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
  • Minimaal 1 jaar geldig.  Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden vanaf de datum van uitgifte.
  • Sta niet in de rij.  Vraag uw ETA online aan, dat bespaart een bezoek aan het consulaat.

Graag van dienst

Het wereldwijde Embassy Services team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Embassy Services.

Controleer uw aanvraag

Wilt u zien of uw aanvraag op schema ligt voor de retourdatum van uw documenten? Gebruik de online status check van Embassy Services om de laatste updates van uw aanvraag te bekijken. 


Meer informatie